|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:41 | 03.28.2024

Вилучили небезпечний арсенал і наркоту

Мешканець Чернігівського району зберігав удома гранатомет, ручні гранати та набої. Поліція відкрила кримінальні провадження, порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські спільно з співробітниками СБУ отримали інформацію, що 47-річний мешканець Чернігівського району зберігає вдома незаконну зброю. Під час проведення санкціонованого обшуку у чоловіка виявили протитанковий гранатомет, дві ручні гранати з запалами, підривник, близько двохсот набоїв до стрілецької зброї. Все виявлене вибухотехніки поліції вилучили та передали слідчому для направлення на проведення експертизи.

chrup rpg
Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Таке правопорушення карається позбавленням
А ще поліцейські під час поверхневого огляду виявили у чернігівця гранату та два пакетики з різними наркотичними засобами. За обома фактами слідчий поліції відкрив кримінальні провадження. Під час патрулювання Чернігова наряд Управління патрульної поліції зупинив підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено гранату Ф1 та два згортки з подрібненою речовиною рослинного походження та порошкоподібною речовиною білого кольору. Слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції вилучила знайдені у зловмисника речі на направила їх на проведення експертних досліджень.
Слідчий відкрив провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Тривають слідчі дії.

Схожі матеріали (за тегом)