|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:54 | 03.29.2024

"Шануємо батьків Героїв Сіверського краю"!

29-го серпня Україна відзначатиме День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

1aa29Саме тому за ініціативи начальника ТЦК та СП Чернігівського обласного ТЦК та СП полковника Олега Гончарука на Чернігівщині було проведено щорічну акцію "Шануємо батьків Героїв Сіверського краю". Протягом кількох тижнів військовослужбовці обласного та районних територіальних центрів комплектування спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також патріотично налаштованими громадянами вручали батькам загиблих на полі бою земляків Почесні подяки, висловлюючи щиру вдячність за виховання справжніх патріотів своєї країни, відданих рідній Батьківщини.
Крім того, напередодні цієї скорботної дати начальник ТЦК та СП Чернігівського обласного ТЦК та СП полковник Олег Гончарук нагородив військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки області Почесними відзнаками (посмертно). Отримати їх приїхали рідні та близькі загиблих Героїв-земляків.
Сьогодні, у непрості для країни часи, слід кожному небайдужому долучитися до акції «Шануємо батьків Героїв Сіверського краю» та вшанувати пам'ять тих воїнів, які ціною власного життя боролися за мирне небо над кожним куточком української землі. Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП уклінно дякують батькам наших загиблих Героїв за виховання їх мужніх синів. Обіцяємо, що невдовзі ця клята війна скінчиться, обов'язково – перемогою Українського народу, а неосяжний подвиг наших воїнів назавжди увіковічиться в сучасній історії Незалежної України.
Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною життя захищав мир у нашій країні. Доземний уклін вам, батьки, за ваших синів. Нехай Господь береже вас і надає сил.
Вічна пам'ять загиблим. Слава героям!

Схожі матеріали (за тегом)