|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 21:31 | 04.16.2024

Виявлено "поклади" маріхуани

18 червня під час санкціонованого обшуку в господарстві підозрюваного чоловіка поліцейські виявили та вилучили понад 3 кілограми сухої речовини, що схожа на марихуану.

1akanab22Оперативні заходи в рамках операції «Мак» проводили співробітники Новгород-Сіверського районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що 38-річний місцевий мешканець на території свого домогосподарства зберігає велику кількість наркозілля. В ході обшуку поліція виявила та вилучила висушені рослини конопель, подрібнену речовину зеленого кольору, що схожа на марихуану.
За цим фактом слідчий під процесуальним керівництвом прокуратури відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Нині тривають заходи зі встановлення каналів надходження наркотичних засобів. Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.  Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали (за тегом)