|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 15:37 | 03.29.2024

Нарколабораторія діяла в оселі

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю провели санкціонований обшук в оселі 31-річного чернігівця, який причетний до незаконного обігу наркотиків.

narkoty22До поліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий мешканець обладнав у квартирі в центрі Чернігова лабораторію та виготовляє наркотичні засоби. 5 січня поліцейські провели санкціонований обшук в оселі зловмисника, в ході якого виявили та вилучили зіп-пакети з наркотичними речовинами, що схожі на амфетамін та канабіс; прекурсори; лабораторне обладнання та посуд із залишками порошкоподібної речовини; засоби фасування наркотиків; кислоти, луги та інші хімічні сполуки,  а також два предмети, що схожі на пістолети. Вилучене поліцейські направили на проведення експертних досліджень.
За цим фактом слідчий Чернігівського районного управління поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Таке правопорушення карається штрафом, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)