|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 19:55 | 04.16.2024

«Передплачуємо газету з самого початку!»

Пенсіонер Володимир Семенович Стельмах з Чернігова із великим задоволенням передплатив улюблену обласну газету «Чернігівщина» на наступний рік, взяв участь у нашому щотижневому розіграші призів та отримав два подарунки – п’ятилітровий бутель олії і книгу казок знаного німецького письменника Генріха Діка «Диво продовження», котру переклали українською мовою Сергій Дзюба, редактор «Чернігівщини», та Наталія Писаренко.

vstelmax«Прекрасно, – посміхається Володимир Семенович. – Олія згодиться на кухні, а ось книжку залюбки прочитаємо і залишимо на пам’ять, – дай, Боже, у перспективі правнук народиться, от і читатиме, всі дітлахи казки люблять».

Володимир Стельмах народився на Ріпкинщині. Батьки – колгоспники. Закінчив Українську сільськогосподарську академію в Києві. Працював у колгоспі імені Мічуріна – економістом, потім – у райдержадміністрації та районній раді, головою райкому профспілки працівників держустанов. Нині – на заслуженому відпочинку. Йому – 73 роки. Дружина Світлана Василівна трудилася старшим вихователем у дитсадку (вона закінчила педуніверситет), тепер – пенсіонерка. Подружжя виховало сина, котрий працює в страховій компанії. А онучка навчається на другому курсі університету.

Володимир Семенович любить читати – це його найбільше захоплення. Хочеться знати правду про ситуацію в рідному Чернігові, області, Україні та світі. Адже бути неосвіченим – нецікаво. Людина взагалі розвивається тільки завдяки новим знанням, інтелекту. Тому хороші й цікаві книжки – це потреба і розуму, і душі.

Подружжя Стельмахів газету «Чернігівщина» почало одразу ж читати і передплачувати, тільки-но вона з’явилася на світ. За ці всі роки Володимир Семенович і Світлана Василівна не розчарувалися в улюбленому виданні.

«Газета – оперативна, насичена подіями, гостра та водночас душевна, чуйна. Це – справжній друг нашої сім’ї, – говорять вони. – Це – видання для простих людей. Особливо добре, що «Чернігівщина» постійно захоплююче та об’єктивно пише про життя наших працелюбних аграріїв, жителів сільської глибинки, вдало популяризує передовий сільськогосподарський досвід. Це – справді, дуже важливо та потрібно зараз. «Чернігівщина» має своє обличчя, вона не схожа на інші видання, дійсно впізнавана з першої ж своєї сторінки. Тому ми її передплачуватимемо й надалі. І своїм друзям та знайомим радимо – читайте таку сміливу, людяну, авторитетну та шляхетну газету».

 

Схожі матеріали (за тегом)