|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:12 | 03.28.2024

Велобаза в Чернігові оновлюється

У Чернігові проводять капітальний ремонт велобази, що розташована у районі Красного мосту.

velobРеконструюють цей спортивний об’єкт за кошти міського бюджету. Загальна його вартість складає майже 2,5 мільйона гривень. У цю суму входить не лише капітальний ремонт приміщення, але й придбання нового спортивного інвентарю: велотренажерів, велостанків та іншого спеціального устаткування.

Роботи з ремонту цього приміщення були розпочаті ще навесні цього року. І вже до кінця року всі роботи з модернізації мають фінішувати. А вже з початку 2022 року спортсмени-велосипедисти зможуть проводити тут свої тренування.

«В цьому приміщенні протягом 15 років взагалі не було опалення, була відсутня вентиляційна система, тому ремонт – на часі, – говорить начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля. – Ми його планували зробити ще в минулому році, але не вийшло, тому ми передбачили кошти на цей рік. З весни тут вже розпочався капітальний ремонт, який передбачає заміну всього: монтується опалення, вентиляція, робляться сучасні душові кабіни, туалет, роздягальні для спортсменів та тренерів. А вже по завершенню будівельних робіт оновиться матеріально-технічна база».


Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)