|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 6:36 | 04.19.2024

Чернігівці – на «Іграх Нескорених»

У Черкасах відбулися змагання «Ігри Нескорених» серед ветеранів і добровольців, які зазнали травм на війні. Збірна ветеранів Чернігівщини здобула п'ять нагород.

1aneskorПонад 130 спортсменів з різних областей України 29 червня прибули до Черкас на «Ігри Нескорених». Чернігівщину представляла збірна ветеранів у складі Олександра Гавриленка, Владислава Шатіла, Олександра Ткаченка, Олександра Печерного, Володимира Мозгового та Сергія Довбиша. На змаганнях наші ветерани здобули 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медалі!
Золоті здобули Владислав Шатіло у веслуванні, Олександр Ткаченко – у стрибках в довжину. Срібні медалі у паверліфтингу здобули Олександр Гавриленко та Владислав Шатіло. Бронзову нагороду отримав Олександр Печерний.

«Ігри Нескорених» – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі серед ветеранів і добровольців, які зазнали травм на війні, започатковані в 2014 році принцом Гаррі. Українські воїни-спортсмени долучились до змагань у 2017 році в Торонто. Їх участь – це приклад, який надихає тих, хто не спробував себе в спорті й не відчув смаку перемог, а також стимул воїнам повернутися до активного суспільного життя.

Схожі матеріали (за тегом)