|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:05 | 04.18.2024

Розкошував на картку колеги

Вироком суду призначено покарання жителю м.Чернігова за крадіжку грошей з банківської картки

110521Вироком Новозаводського районного суду м.Чернігова місцевого мешканця, 1990 року народження, визнано винним у викраденні офіційного документу, вчиненого з корисливих мотивів, таємному викраденні чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно, у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненому повторно (ч.1 ст.357, ч.ч.1, 2 ст.185, ч.ч.1, 2 ст.190, ч.ч.1, 2 ст.361 КК України).
Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що вересні 2019 року молодик викрав у свого колеги банківську картку та, в подальшому, неодноразово здійснював нею розрахункові операції за товари в мережі Інтернет та знімав готівку в банкоматах. Крім того, використовуючи викрадену банківську картку чоловік від імені потерпілого уклав декілька кредитних договорів з товариствами, що надають миттєві кредити, чим наніс потерпілому збитків на загальну суму понад 60 тис. грн.
Судом повно та всебічно оцінено надані стороною обвинувачення докази у справі та призначено покарання обвинуваченому у виді 4 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади чи займатись діяльністю у сфері використання електронно-обчислювальних машин, систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку на строк 3 роки, зі встановленням іспитового строку на 2 роки.

Схожі матеріали (за тегом)