|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:11 | 04.18.2024

Святкова допомога героям-визволителям від Героя України

Напередодні Дня Перемоги учасники бойових дій на фронтах Другої світової війни, що проживають на Бобровиччині, одержали по чотири тисячі гривень допомоги від товариства «Земля і воля», яке очолює Герой України Леонід Яковишин.

Традицію  вітати воїнів-визволителів з Днем Перемоги не тільки теплим словом, а й матеріальною, синівською  підтримкою, започаткував  Леонідом Григоровичем  десять  років тому. Таку увагу від Героя праці мають усі фронтовики з Бобровиці й сіл колишнього Бобровицького району. На превелику жаль, з кожним роком бойових ветеранів  меншає й меншає, адже кожному з них  давно вже за дев’яносто років.

Такого солідного віку й житель села Кобижчі Микола Антонович Олешко, він  пройшов усю найбільш кроваву й звіряче пекельну війну, гідно зустрів її завершення, потім самовіддано трудився на відбудові зруйнованою фашистами рідного краю.

Від імені генерального директора ТОВ «Земля і воля» Леоніда Яковишина вітав фронтовика з Днем Перемоги і матеріальну підтримку вручав заступник генерального директора Володимир Маковій, котрий і в будні  заходить до ветерана війни, цікавиться його життєвими потребами.

фото Дмитра Кухаренка

Схожі матеріали (за тегом)