|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:10 | 03.19.2024

Вдарив ножем у груди

Чернігівські поліцейські затримали чоловіка, який з ножем напав на односельця. Поліція інкримінує затриманому пенсіонеру завдання тяжкого тілесного ушкодження місцевому молодику.

1rizun2111 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Березнянської громади стався конфлікт між односельцями, в ході якого один із чоловіків вдарив другого ножем. На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції. Поліцейські встановили, що того дня між чоловіками виник словесний конфлікт через дітей 30-річного потерпілого, які нібито галасували і заважали пенсіонеру. Коли конфлікт загострився, 64-річний чоловік схопив ножа і вдарив ним односельця у груди.
Поліція оперативно затримала підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)