|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:44 | 03.29.2024

Обікрали квартиру на півмільйона

У середу поліцейські Чернігівського районного управління поліції спільно з колегами з Дніпропетровщини затримали підозрюваних у крадіжці півмільйона гривень і золота з квартири чернігівки.

1baks16 березня близько 15-ї години до поліції звернулася 25-річна мешканка Чернігова з повідомленням про крадіжку з квартири її матері. Зловмисники проникли до оселі шляхом підбору ключів до замків вхідних дверей. Зробили це у той період, коли господарів не було вдома. З квартири злодії забрали 17 тисяч доларів США, 1000 євро, золотий ланцюжок.  В гривнях сума сягає 500 тисяч. В ході комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські Чернігівського районного управління поліції встановили особи причетних до крадіжки. Ними виявилися двоє мешканців міста Дніпра 1990 р.н. та 1979 р.н. Обидва раніше судимі за майнові злочини.
За допомогою колег з карного розшуку Дніпропетровщини чернігівські поліцейські затримали підозрюваних та доправили їх до Чернігова. Правопорушників помістили до ізолятора тимчасового тримання, у них вилучили частину викрадених коштів.
Зловмисникам інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
Нині перевіряється причетність підозрюваних до скоєння аналогічних злочинів на території Чернігівщини та сусідніх областей. Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)