|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 18:33 | 03.28.2024

П’яний водій, втікаючи скоїв ДТП

Близько опівночі понеділка один з екіпажів патрульної поліції Чернігова отримав інформацію, що вулицею Толстого рухається автомобіль Skoda, водій якого може перебувати в стані алкогольного сп’яніння.

За кілька хвилин на перехресті з вулицею Івана Мазепи патрульні помітили автомобіль з орієнтування. Інспектори дали водієві Skoda світловий та звуковий сигнали зупинитися. Проте авто стало набирати швидкість та віддалятися. Почалося переслідування. Тікала Skoda недовго. На одному з перехресть в мікрорайоні Шерстянка водій не впорався з керуванням і зіткнувся з іншим легковим автомобілем. На щастя, ніхто не постраждав. З’ясувалося, що за кермом Skoda перебував 38-річний чернігівець. У чоловіка були помітні явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, проте він, за присутності двох свідків, категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.
Правоохоронці склали на водія три адмінпротоколи, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

dtpsherst

Схожі матеріали (за тегом)