|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 22:34 | 04.18.2024

Вбивство у новоріччя на Бахмаччині

2 січня поліція затримала чоловіка за підозрою у причетності до вбивства 56-річної мешканки одного з сіл Бахмацького району, скоєному під Новий рік.

vbyvstvonyПотерпілу з тілесними ушкодженнями шиї та грудної клітки знайшли у власній оселі, де вона жила самотньо. Повідомлення про це поліція отримала 31 грудня 2020 року близько 23-ї години. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Бахмацького відділення поліції, співробітники Управління карного розшуку та Слідчого управління ГУНП в Чернігівській області, Бахмацька місцева прокуратура та кінолог з пошуковою собакою.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Чернігівщини спільно з рівненськими колегами встановили особу причетного до злочину. Ним виявився 56-річний односелець потерпілої. 30 грудня між ними раптово виник конфлікт, чоловік схопив ножа і вбив ним сусідку.
Зловмисник був раніше судимий за вбивство та крадіжки. Після скоєного чоловік хотів втекти до однієї з сусідніх країн, скориставшись запрошенням роботодавця.
Поліцейські затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході невідкладних слідчих дій було вилучено низку речових доказів та направлено їх на проведення експертних досліджень. Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Нині триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)