|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:47 | 03.29.2024

Призначено голів комісій облради

9 із 10 керівників комісій обрали 3 грудня на першій сесії Чернігівської облради 8 скликання. Під час голосування в сесійній залі були лише представники трьох фракцій, які формували більшість в облраді - «Рідний дім», «Слуга народу», «Радикальна партія Олега Ляшка».

Під час голосування представники інших фракцій – а це 30 депутатів («За майбутнє», ОПЗЖ, «Наш край», «Батьківщина» та ЄС) покинули сесійну залу. Вони вважають будь-які рішення, ухвалені після зміни складу лічильної комісії, незаконними.

Інформацію щодо керівників комісій Суспільному надала Олена Зубок, керуюча справами виконавчого апарату обласної ради.

Постійні комісії обласної ради:

З питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики - Дмитро Іванов («Слуга народу»).

З питань бюджету та фінансів – Ярослав Куц («Рідний дім»).

З питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції – Сергій Крамаренко («Радикальна партія Олега Ляшка»).

З питань регламенту, депутатської етики й законності та запобігання корупції – Олександр Атрощенко («Рідний дім»).

З питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності – Олександр Якубін («Рідний дім»).

З питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин – Віктор Кияновський («Рідний дім»).

З питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури – Іван Дементов («Слуга народу»).

З питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО – Наталія Осіковська («Радикальна партія Олега Ляшка»).

З питань освіти, науки, культури на інформаційної сфери – Ігор Вдовенко («Рідний дім»).

golovykom

Без очільника лишилась одна комісія - з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму. Новообрана голова облради, Олена Дмитренко не бачить нічого протиправного в обранні голів комісій, коли в сесійній залі не було 30 депутатів.

Схожі матеріали (за тегом)