|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:37 | 04.19.2024

Уряд погодив кандидатуру голови ОДА

Кабінет міністрів погодив кандидатуру колишньої заступниці голови Офісу президента Андрія Єрмака Анни Коваленко на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

1ankovaПро це повідомив нардеп від "Слуги народу", представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Telegram: "На сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: погодити призначення (проєкт указу президента України) Коваленко Анни Миколаївни – головою Чернігівської обласної державної адміністрації".

Як раніше повідомлялося, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко 12 вересня заявив про свою відставку. Причиною такого рішення він назвав втрату впливу на кадрову політику та формування складу кандидатів до обласної ради.
Анна Коваленко народилася 5 травня 1991 року в місті Буча Київської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник директора із зв’язків з громадськістю, видавничий дім "Антиквар", безпартійнa, проживає в місті Києві.

Коваленко у 2014 році балотувалася до ВРУ по 206 виборчому округу (Чернігів).

Схожі матеріали (за тегом)