|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:45 | 03.19.2024

На Бобровиччині розбійничав киянин

Прокуратура спільно з поліцією підозрюють мешканця міста Києва у вчиненні розбійного нападу на Бобровиччині

24 вересня 2020 року, прокуратурою спільно з поліцією повідомлено про підозру мешканцю міста Києва у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Правоохоронцями чоловік підозрюється у тому, що 19 червня 2020 року у домоволодінні на території Бобровицького району напав на літню жінку та заподіяв потерпілій численні удари по голові та тулубу, зв’язав та заволодів її грошима у сумі 10 тисяч гривень, які жінка зберігала у будинку. У подальшому з місця події зник.

Водночас, завдяки злагодженим діям прокурорів, слідчих та оперативних співробітників, а також комплексу проведених слідчих (розшукових) дій, особу зловмисника було встановлено.  За місцем його проживання проведено обшук, у ході якого, окрім іншого,  вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси.

Наразі вирішується питання про застосування стосовно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Також встановлено, що підозрюваний має не зняту та непогашену судимість за вчинення аналогічного злочину.

Досудове розслідування триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі матеріали (за тегом)