|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:43 | 03.19.2024

208-й округ: чортова дюжина

Центрвиборчком 24 вересня зареєстрував чергового, тринадцятого кандидата, в народні депутати на проміжних виборах у 208-му окрузі. Як повідомляє ЦВК, ним став чернігівець Ігор Гунько. Вже третій Гунько.

Ігор Гунько, 30 років, народився у Чернігові. Освіта — професійно-технічна, тимчасово не працює. Самовисуванець. Це вже третій кандидат на прізвище Гунько, який балотуватиметься за 208-м округом. Так, 18 вересня ЦВК зареєструвала одразу двох Анатоліїв Гунько. Одного з них, 1976 року народження, висуває партія «Слуга народу, інший — самовисуванець, 1981 року народження.

23 вересня, ЦВК зареєструвала трьох кандидатів на проміжні вибори за 208-м округом- Володимира Василевича (самовисуванець), Івана Симоненка (партія «За права людини») та Михайла Цісельського (самовисуванець). Також було відмовлено в реєстрації Людмилі Давиденко, дружині загиблого нардепа по цьому ж округу Валерія Давиденка. Також ЦВК не зареєструвала Олександра Лузана. В обох випадках причиною відмови є відсутність необхідних для реєстрації документів.

Схожі матеріали (за тегом)