|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:16 | 03.19.2024

Знищили червонокнижну рибу

20 вересня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході проведення рибоохоронного рейду на водоймах Менського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

1aribkaНа озері поблизу с. Блистова двоє місцевих жителів за допомогою сітки «бредень» виловили понад 12 кг риби: 162 карасі сріблясті та 38 карасів золотих (червонокнижних). Збитки, завдані рибному господарству України, склали 15 294 грн.

На браконьєрів складені протоколи про адміністративне правопорушення, які будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо-оперативна група Менського ВП ГУНП в Чернігівській області. У правопорушників вилучені заборонене знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси. Враховуючи значну шкоду, завдану рибному господарству України, відомості по даному факту Нацполіцією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства чи збуту водних біоресурсів прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля Чернігівщини (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Схожі матеріали (за тегом)