|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:38 | 03.28.2024

Пакульських школярів привітали лісівники

Карантин вплинув на на всі сфери життя. Ще із весни школярі змушені були здобувати знання дистанційно. На перше вересня чекали усі, і батьки, і вчителі, і учні.

Зі святковим настроєм вперше переступили поріг шість першокласників Пакульської  загальноосвітньої школи I-III ступенів Чернігівського району. Останній перший дзвоник пролунав для п’яти  випускників цього навчального закладу. В очах учнів першого класу – допитливість та радість, а у випускників – уважність та погляд у майбутнє. 

Вже стало доброю традицією для лісівників Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» вітати учнів Пакульської школи зі святом початку навчального року. В День знань для лісівників двері навчального закладу відкрив директор школи Олег Дацюк. 

1aachlis

Із привітаннями та подарунками завітав до школи  головний лісничий ДП «Чернігівський лісгосп» Вадим Фесюн. Першокласники та учні випускного класу отримали спортивне спорядження від підприємства. 

 «Від лісового господарства вітаю учнів першого класу, які вже стали частиною шкільної родини. А випускникам бажаю з усвідомленням обрати професію та вже сьогодні починати готуватися до зовнішнього незалежного оцінювання,» - звернувся до учнів головний лісничий Вадим Фесюн.

День знань 1 вересня святкує і Пакульське шкільне лісництво. Після літніх канікул двері для занять відкрив просторий кабінет у Пакульському лісництві. 

 «Серед учнів одинадцятого класу приємно бачити вихованців Пакульського шкільного лісництва. Це активні та працьовиті школярі,» - говорить головний лісничий. Запрошення на екскурсію в шкільне лісництво отримали і першокласники. 

Пакульське шкільне лісництво через віки стало невід’ємною частиною школи, місцевої громади та лісництва.  Дорослі передають свої знання, уміння та навички наступному поколінню. Адже саме сучасним дітям в майбутньому будувати країну, зберігати та відновлювати надбання людства – ліс.

 

За інформацією ДП «Чернігівський лісгосп»

Схожі матеріали (за тегом)