|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 15:59 | 03.19.2024

Вбивцю матері швидко затримали

У Бобровицькому районі Чернігівщини поліція оперативно розкрила вбивство жінки

Співробітники кримінальної поліції Чернігівської області впродовж кількох годин встановили підозрюваного у вбивстві мешканки одного з сіл Бобровицького району. Молодика затримано до ізолятора тимчасового тримання.

1abobrvb

Інформацію про смертельне побиття 50-річної селянки на Бобровиччині поліція отримала учора ввечері від працівника екстреної медичної допомоги. За викликом на місце негайно виїхали слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції, оперативники карного розшуку, судово-медичний експерт.

Правоохоронці разом з медиком провели огляд трупа потерпілої та виявили численні тілесні ушкодження, які свідчили про безжальне побиття жінки з явним наміром позбавити її життя.

Поліцейські реалізували комплекс першочергових слідчо-оперативних заходів на місці події, з’ясували коло контактів загиблої, опитали односельців. У результаті проведеної роботи оперативники встановили причетність до вбивства 32-річного сина покійної. Молодик зізнався у скоєному та пояснив, що скоїв вбивство під час сплеску люті на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин.

З місця події поліція вилучила низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про злочин внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). На зловмисника чекає тривале ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)