|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:01 | 03.19.2024

Придорожні крадії не дрімають

Служба автодоріг області неодноразово фіксуєє на базах зберігання протиожеледних матеріалів сліди від «втручання сторонніх осіб».

1akraddor Цього чолов’ягу на базі дорожнього господарства, розташованій біля перехрестя доріг Н-27 та Н-28, під час робочої поїздки помітили співробітники Служби автомобільних доріг у Чернігівській області. Він приїхав на автівці, аби набрати до мішка піщано-сольової суміші. Чому стороння особа орудує на території дорожнього господарства, під’їхали з’ясувати наші співробітники. З представниками дорожньої служби чоловік спілкувався грубо. Що встиг набрати до мішка, висипав назад та й поїхав.

Комусь здасться, що випадок дрібний. Але, по факту, - він не поодинокий. Не раз фіксували, як з баз протиожеледних матеріалів люди крадуть піщано-сольову суміш. До того ж накидають тут сміття, і часом використовують це місце як туалет.

Служба автодоріг просить жителів області не розкрадати протиожеледні матеріали. По-перше, вони не нічийні. Це територія дорожнього господарства. Несанкціоноване втручання у його діяльність – це правопорушення. По-друге, піщано-сольова суміш – протиожеледний матеріал, який використовують для обробки покриття взимку. Він необхідний аби забезпечити безпечний проїзд на дорогах області. До того ж як будівельний матеріал у господарстві піщано-сольова суміш не підходить, оскільки у своєму складі містить сіль. І тим паче, не підійде для спорудження дитячої пісочниці.

Схожі матеріали (за тегом)