|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:44 | 03.19.2024

Стягнуто борги на зарплати "чезарівцям"

Державні виконавці забезпечили стягнення 15 млн грн боргів по зарплаті працівникам «ЧеЗаРа»

Ліквідація заборгованості по заробітній платі – одне з пріоритетних завдань, покладених на органи державної виконавчої служби. У повсякденній роботі фахівці юстиції застосовують до підприємств-боржників ряд примусових заходів: арешт майна і коштів на рахунках, опис і арешт виявленого майна, його реалізація на інтернет-аукціонах. ПрАТ «Чернігівський завод радіоприладів» не є виключенням.

 «За кожною стягнутою гривнею стоїть доля окремої людини, родини. Тому юстиція приділяє велику увагу відновленню трудових прав громадян, адже якою б не була сума заборгованості (чи то 100 тисяч чи 5 гривень) кожен працівник повинен отримати зароблені ним кошти, – розповідає Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла юстиція Чернігівської області, – На днях державні виконавці забезпечили стягнення боргів по зарплаті на користь 309 працівників ПрАТ «Чернігівський завод радіоприладів» на загальну суму майже 15 мільйонів гривень». 

Очільниця зауважила, що зазначена сума була сплачена завдяки реалізації конфіскованого майна (нежитлових будівель) боржника у ході проведення електронних торгів арештованим майном.

Схожі матеріали (за тегом)