|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:41 | 03.28.2024

Двом керівникам - підозра у хабарництві

Прокуратура повідомила про підозру двом начальникам філій Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор» у одержанні неправомірної вигоди

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області співробітниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України спільно зі слідчими СУ ГУНП в області викрито при отриманні неправомірної вигоди двох начальників філій Дочірнього підприємства «Чернігівський облавтодор».

За даними слідства, посадовці, займаючи посади начальників дорожньо-експлуатаційних дільниць у різних районах області, вимагали від підприємця хабарі за безперешкодне укладення договорів зберігання майна на територіях підконтрольних їм філій.

Вимоги з приводу отримання коштів були висловлені службовими особами після надходження від суб’єкта господарювання пропозицій щодо укладення договорів оренди нерухомого майна з метою здійснення ним господарської діяльності.

Затримано осіб у порядку ст. 208 КПК України безпосередньо на місці вчинення кримінальних правопорушень. 

Наразі їм повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди за    ч. 3 ст. 368 КК України.

Досудове розслідування за вказаними фактами триває.

 

Довідково:відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі матеріали (за тегом)