|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 18:31 | 04.18.2024

Викрито ще один гральний заклад

В Чернігові правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу.

1gralnaСпівробітники Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області та слідчі Чернігівського відділу поліції виявили незаконний заклад. Відкрито кримінальне провадження.

Поліція викрила та припинила діяльність грального закладу, який функціонував в одному із спальних районів Чернігова всупереч закону. Під час обшуку правоохоронці вилучили 15 системних блоків комп’ютерів, 28 моніторів, клавіатури, флеш накопичувачі, 3 відеокамери, чековий апарат, а також більше 20 тисяч гривень виручки. Комп'ютерна техніка направлена на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Таке правопорушення карається штрафом до 680 тисяч гривень. Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до громадян: якщо вам відомо про функціонування грального закладу на території області - негайно повідомляйте правоохоронцям за номером "102" або у будь-який інший зручний спосіб.

Схожі матеріали (за тегом)