|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 22:35 | 04.16.2024

Бобровичанина оштрафували на 85 тисяч гривень

Підприємця з Бобровиці засуджено до 85000 гривень штрафу за реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

1alkogolaЗа інформацією Ніжинської місцевої прокуратури, прокурорами Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення в суді стосовно 56-річного мешканця м. Бобровиця, який займався незаконним придбанням з метою збуту, зберіганням з метою збуту та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України).

Під час судового розгляду підтверджено, що обвинувачений, будучи фізичною особою – підприємцем, з метою особистого збагачення придбав      95 ящиків незаконно виготовлених алкогольних напоїв, частину з яких реалізував через продавців своїх магазинів, решту зберігав у підсобному приміщенні за місцем свого проживання з метою подальшої реалізації.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання підприємця та у приміщенні його магазинів правоохоронцями виявлено та вилучено 76 ящиків фальсифікованих алкогольних напоїв, виготовлених з порушенням встановлених технологічних норм та вимог державного стандарту.

Наразі судом ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим на стадії досудового розслідування. Особу засуджено до 85000 гривень штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Вирок законної сили ще не набрав.

Схожі матеріали (за тегом)