|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 20:33 | 04.18.2024

Сосницька селищна рада відмовилася від премій

Сесія Сосницької селищної ради ухвалила рішення про припинення виплат стимулюючого плану голові та секретарю ради і працівникам апарату.

Оскільки є гостра потреба підтримки медичних закладів та економії селищного бюджету, сесія Сосницької селищної ради ухвалила рішення про припинення виплат стимулюючого плану голові та секретарю ради і працівникам апарату. Ухвала діятиме до кінця карантину.

sosmotg

Депутати внесли зміни до програми соціального захисту населення: оскільки міжміський транспорт не ходить, вирішено виплачувати хворим на ниркову недостатність по 400 гривень на самостійну поїздку для проведення процедури гемодіалізу.

Також вирішили надати субвенцію районному бюджету (Сосницька селищна рада — центр ОТГ, що об’єднує більшу частину сіл району) для центральної районної лікарні — 180 тисяч гривень, для центру первинної медико-санітарної допомоги — 70 тисяч гривень. Вони мають бути витрачені на проведення антивірусних заходів.

Крім того, у громаді почали збір грошей для придбання апарату штучної вентиляції легенів для КНП «Сосницька ЦРЛ».

За словами Андрія Портного, Сосницького селищного голови, придбання цього обладнання може врятувати людські життя у разі погіршення ситуації з СОVID-19. Вартість обладнання від 340-430 тис. грн.

Андрій Портний звернувся до всіх жителів громади та до тих, хто може допомогти землякам краще підготуватись до найбільш небезпечної фази боротьби з вірусом.

Схожі матеріали (за тегом)