|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:57 | 03.29.2024

У Чернігові зупинять громадський транспорт

У Чернігові задля протидії поширенню коронавірусу протягом вихідних (21-22 березня), а також з 24 березня до кінця карантину тимчасово повністю призупинять роботу громадського транспорту.

Як повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради, відповідне рішення схвалено сьогодні під час засідання виконавчого комітету міськради.

«Не працюватимуть усі види громадського транспорту Чернігова: тролейбуси, автобуси, маршрутки», - зазначили у прес-службі. Під час виконкому вирішили, що спочатку міський громадський транспорт призупинить свою діяльність на вихідних, оскільки «чернігівцям у суботу-неділю легше організувати свою життєдіяльність без громадського транспорту».

На початку тижня роботодавці мають вирішити всі питання із підвезенням своїх працівників, які не працюють віддалено, - це може бути, як самоорганізація співробітників, у яких є власний транспорт, так і корпоративний підвіз людей.

З 24 березня громадський транспорт Чернігова не працюватиме до офіційного завершення карантину.

 «Місто зараз розробляє транспортну логістику для роботи соціальних служб, які опікуються літніми самотніми людьми», - зазначили у прес-службі Чернігівської міської ради.

За інформацією міського голови Владислава Атрошенка, підставою для такого рішення виконкому стали: неможливість водіями контролювати присутність 10 пасажирів у салоні, випадки звільнень водіїв, збитки перевізників і відсутність точної інформації про кількість інфікованих коронавірусом.

Схожі матеріали (за тегом)