|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 23:21 | 04.18.2024

Дві перемоги «Десни»

У матчах Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» здобули дві вольові перемоги поспіль. Спочатку на виїзді, пропустивши прикрий гол від донецького «Олімпіка», наші гравці зрівняли рахунок завдяки голу Філіппова. А наприкінці другого тайму Арвеладзе зі штрафного вразив ворота господів. Отже, матч закінчився з рахунком 2:1 на користь чернігівців.

desnazА потім вдома «Десна» приймала одного зі своїх головних суперників у боротьбі за призове місце чемпіонату України – луганську «Зорю». Після вилучення Гуцуляка, чернігівці змушені були грати в меншості. Однак навіть це не завадило їм відзначитися. І знову майстерно зіграв Філіппов – стрімкий, несподіваний прохід нашого футболіста завершився блискучим, невідпорним ударом по воротах. Ця гра так і завершилася перемогою «Десни» з рахунком 1:0. А Олександр Філіппов став другим у списку найвлучніших бомбардирів чемпіонату – 12 забитих голів (лідирує форвард «Шахтаря» – український бразилець Жуніор Мораєс, гравець збірної України з футболу).

Це був останній матч другого кола. Таким чином, чернігівська «Десна», завдяки своєму успіху, скоротила відставання від «Зорі» й тепер відстає лише на одне очко. Визначилася шістка кращих команд, які продовжать змагатися між собою за медалі чемпіонату України і право грати восени в європейських кубках – Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Наразі «Десна» вперше потрапила до чільної шістки – безперечний успіх нашої команди під керівництвом тренера Рябоконя.

 

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)