|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:11 | 03.30.2024

Судитимуть організаторів грального бізнесу

Поліція направила до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом відносно організованої групи, яка для отримання незаконних прибутків відкрила гральні заклади у Борзні, Мені, Сосниці та Корюківці.

Кримінальне провадження з обвинувальним актом, за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань, до суду передали слідчі ГУНП в Чернігівській області. Досудове розслідування тривало під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

Провадження було відкрито за частиною 3 статті 28 Кримінального кодексу України (вчинення злочину організованою групою) та частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) відносно організатора та двох виконавців, які є учасниками організованої групи.

gralka

Нагадаємо, в січні поліція викрила організовану групу, яка налагодила роботу розважальних закладів, де населенню з використанням комп’ютерної техніки та доступу до мережі Інтернет надавався доступ до симуляторів ігрових автоматів (азартних ігор). Тоді правоохоронці провели 12 санкціонованих обшуків, у ході яких вилучили 200 одиниць комп’ютерної техніки та понад 300 тисяч гривень.

Схожі матеріали (за тегом)