|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 11:02 | 03.28.2024

«Кохання поза часом»: мереживне весілля Ігоря та Світлани

У мереживне весілля подружжя з Чернігова приєдналося до акції «Кохання поза часом»

Вже минуло 13 років, як випадковий погляд, невловимий потяг, бажане зізнання та перший поцілунок стали передумовою міцного союзу Ігоря та Світлани. Сьогодні це подружжя відзначає чергову річницю, яка додала витримки та міцності їхньому шлюбу.

Молодята вирішили відсвяткувати знакову подію у своєму житті під час заходу «Кохання поза часом», котрий 14 лютого пройшов і в місті Чернігів. У День закоханих пара згадала про емоції та хвилювання 13-річної давнини, коли шалений вир почуттів й таке солодке «Так» і «Гірко» дали початок життю нової родини. Працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану створили романтичну та вишукану атмосферу, й подружжя у колі друзів та рідних поновили свої обітниці.    

1vesillya

Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу до реєстрації актів цивільного стану Міністерство юстиції створює всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг. Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/ дозволяє громадянам у будь-який зручний час записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

Схожі матеріали (за тегом)