|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:47 | 03.29.2024

Керівник поліції району скоїв ДТП і зник

Увечері 14 листопада до поліції надійшло повідомлення, що в м. Сновську невідомий автомобіль здійснив наїзд на велосипедиста. Після ДТП водій довіз потерпілого автомобілем додому, а сам зник.

dtpveloЯк повідомив сектор комунікації поліції області, внаслідок пригоди велосипедист отримав кілька переламів та був госпіталізований до Сновської лікарні.

В результаті проведеної перевірки співробітники інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України встановили, що до автопригоди може бути причетний начальник Сновського відділення поліції.

Відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Найсуворіша санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі розслідування проводить ДБР. У разі встановлення вини вказаного керівника та причетності до скоєння ДТП, буде прийняте безальтернативне рішення — звільнення зі служби в поліції.

Схожі матеріали (за тегом)