|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:46 | 03.19.2024

У Прилуках поліція зупинила "Камаз" з незаконним лісом

Водій тягача, доверху заповненого акацією, не мав відповідних документів на деревину та свідоцтва про реєстрацію причепа.

В рамках відпрацювання група реагування патрульної поліції зупинила сідельний тягач «КамАЗ» з причепом, доверху завантажений кругляком акації. Водій намагався уникати центральних вулиць та пересувався другорядними дорогами, повідомив сектор комунікації поліції області.

Завдяки системі відеоспостереження «Мережа безпеки» поліція відслідкувала пересування транспортного засобу і перевірила документи у водія. І не дарма – той не мав паперів на деревину та свідоцтва про реєстрацію причепа.

1akamaza

Нині слідчі вирішуєть питання про відкриття провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне  перевезення лісу). Таке правопорушення карається штрафами, арештом, обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що поліція вже другий тиждень відпрацьовує Прилуцький район. До оперативно-профілактичних заходів, окрім особового складу місцевого відділу поліції, залучені спецпризначенці, Національна гвардія та  колеги з Головного управління Нацполіції.

Щодоби на службу заступають 11 піших та 2 автопатрулі, а також 7 груп реагування патрульної поліції. Закликаємо громадян звертатися до поліції, якщо ви стали свідками правопорушень або маєте інформацію, що допоможе розкрити злочини.

Схожі матеріали (за тегом)