|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:14 | 03.19.2024

У Носівці поліція затримала водія-вбивцю

Співробітники Носівського відділення поліції встановили особу водія, який збив пішохода в Носівці та зник з місця події. Автомобіль порушника вилучено, водія затримали.

Як інформує сектор комунікації поліції області, вночі 10 листопада до поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалим у Носівці. На жаль пішохід загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Порушник не зупинився, аби надати допомогу збитому пішоходу, а тільки піддав газу. Через деякий час по тілу проїхався ще й мопедист, який теж не зупинився.   

На місці пригоди правоохоронці знайшли зламане дзеркало заднього виду та уламки фари автомобіля. Завдяки камерам відеоспостереження системи «Мережа безпеки» поліцейські вирахували, що до автопригоди причетний автомобіль «Ford Sierra».

1anosivodiyka

Перекривши усі виїзди з Носівки, правоохоронці невдовзі затримали автівку з характерними пошкодженнями – розбитими лобовим склом і передньою фарою. Наразі поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами. Обидва транспортні засоби вилучені. Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали (за тегом)