|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 6:59 | 04.19.2024

У Прилуках слідчий експеримент і відпрацювання

Заступник Голови Нацполіції взяв участь у проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні за фактом загибелі підлітка на Чернігівщині

Крім того, повідомило Управління комунікації Національної поліції України, начальник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе зустрівся з батьком хлопця, тіло якого виявили на залізничній колії у Прилуках.

Сьогодні, 7 листопада, Максим Цуцкірідзе  зустрівся з рідними  загиблого 14-річного підлітка. Він зазначив, що слідчі дії для встановлення обставин загибелі хлопця, тривають. Відтак у рамках кримінального провадження призначено низку експертиз, зокрема  судово-медичну (повторна, проводиться у місті Києві), судово-цитологічну та судово-імунологічну.

1aprylzd
 Він додав, що до проведення слідчих дій залучені кращі спеціалісти Національної поліції України, натомість діям місцевих правоохоронців, котрі працювали у кримінальному провадженні, буде надана оцінка.

«Ми розуміємо: коли трапляються такі події, суспільство і тим паче родичі хочуть знати, що трапилося, на наступний день. Але є комплекс слідчих дій, за результатами яких ми зможемо сказати об’єктивно, що трапилося насправді. Над цим ми зараз і працюємо», - зазначив заступник Голови Нацполіції.

Сектор комунікації поліції області повідомив, що правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі. Основна мета таких заходів - розкриття злочинів та забезпечення публічної безпеки.

Місцеві поліцейські спільно з приданими силами здійснюють відпрацювання міста та прилеглої території, зокрема посилено патрулюють та проводять профілактичну роботу.

1apolice

Також слідчо-оперативна група із найдосвідченіших співробітників Національної поліції України продовжує розслідування трагічного випадку, який трапився 29 жовтня на залізничних коліях.

«Всі обставини події вивчаються, триває проведення судово-медичної експертизи, висновків якої ми чекаємо. Інституція, яка проводить судово-медичні експертизи, є незалежною структурою і впливати на терміни  проведення досліджень неможливо. Поліція нічого не приховує і регулярно публічно звітує перед громадою про хід розслідування із залученням засобів масової інформації», - повідомив начальник ГУНП у Чернігівській області Едуард Альохін.

Схожі матеріали (за тегом)