|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:33 | 04.19.2024

«Десна» розгромила «Маріуполь»

Після поразки з мінімальним рахунком у напруженому домашньому матчі з чемпіоном країни – донецьким «Шахтарем» – футболісти чернігівської «Десни» спокійно, наче на тренуванні, розібралися в гостях із «Маріуполем».

1futbolaЦя команда з Донеччини нічого не змогла вдіяти ні з дуже наполегливим, активним Дмитром Хльобасом, ні з «забивним» Олександром Філіповим, котрі ще в першому таймі досить швидко забили по м’ячу після майстерних пасів Картушова.

Господарі після перерви спробували перехопити ініціативу, однак «Десна», яка славиться своєю обороною, повністю контролювала матч. Як завжди, надійно грав воротар чернігівців Паст. Натомість ті ж Хльобас та Філіпов своїх нагод не втратили. Спочатку Дмитро, стрімко обігравши одразу двох захисників, влучно пробив повз розгубленого голкіпера маріупольців. А потім Олександр Філіпов блискавично замкнув чудову передачу від Картушова. Чернігівці знову впевнено перемагають у гостях, розгромивши «Маріуполь» з сухим рахунком 4:0.

Таким чином, «Десна» утримує почесне друге місце – завдяки блискуче зіграним матчам на виїзді, в яких наша команда досі не втратила жодного очка.

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)