|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:06 | 03.29.2024

Переможці конкурсу малюнків "Людина і ліс" отримують відзнаки!

Майбутнє лісу в руках майбутнього покоління! І цьому підтвердження - десятки творчих робіт, які надійшли на конкурс "Людина і ліс" на адресу ДП «Чернігівський лісгосп». Дитячі малюнки вразили конкурсну комісію підприємства. Організатори кажуть, що в юних учасників бачення проблем навколишнього середовища є дорослим.

12fdgdfg

Творчий конкурс проходив в рамках лісівничого тижня. Переможців визначати було важко - кожний малюнок достойний для відзначення. 

Усміхнені та задоволені, юні й талановиті учасники змагання з творчості завітали до ДП "Чернігівський лісгосп" за нагородами.

1mdkdk

Стельмах Валерія, учениця 4-го класу Любецької ЗЗСО I-III ст. здобула перше місце. Її малюнок під назвою "Баланс: людина і ліс" конкурсну комісію захопив своєю глибиною розуміння проблеми лісу, взаємозв'язку природи і суспільства.

1li1s

Друге місце виборола Кравцова Влада, вихованка КЗ "Березнянського НРЦ" (малюнок «Збережемо ліс»).

Бобильова Маргарита, учениця 4-го класу Любецької ЗОШ I-III ст. посіла третє місце. "Здоровий і красивий ліс у твоїх руках" - таку назву має малюнок учасниці.

Лауреатами конкурсу визначено Богуша Михайла (учня 3-го класу Любецької ЗЗСО I-III ст.) та Вороха Ростислава (учня 3-го класу Пакульської ЗОШ I-III ст.).

Завдяки таким конкурсами та творчим змаганням організатори намагаються привернути увагу до збереження надбання людства - лісу, значення екології в щоденному житті та впливу людини на природу.

ДП "Чернігівський лісгосп" щиро вітає переможців та дякує всім учасникам конкурсу за активність!

Прес-служба ДП «Чернігівський лісгосп»

Схожі матеріали (за тегом)