|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:23 | 03.28.2024

«Десна» не здолала «Карпати»

Після такого справді блискучого матчу з бронзовим призером Прем’єр-ліги – командою «Олександрія» з Кіровоградщини в гостях, футболісти чернігівської «Десни» зустрічалися вдома з львівськими «Карпатами», які вже давно не надто радують своїх уболівальників.

Львів’яни вже не один рік поспіль пасуть задніх у чемпіонаті України, й щоразу в останній момент, якимось неймовірним зусиллям, буквально виривають собі місце в Прем’єр-лізі.

Здавалося б, чернігівці, які розгромили сильну команду з Олександрії, мали спокійно перемагати аутсайдера. Але не так сталося, як гадалося. Нашу команду на рідному стадіоні було просто не впізнати, настільки прямолінійними й блідими виявились дії навіть її провідних та забивних футболістів. Як відомо, практично всі команди значно сильніше грають удома, ніж на виїзді. Однак «Десна» вже другий рік своїх виступів у лізі найсильніших демонструє такий собі дивовижний чернігівський «феномен». Ще одна гра на власному майданчику була нецікавою і відверто нудною. Втім, навіть за такої гри чернігівці могли перемогти, якби свою стовідсоткову нагоду вразити ворота суперників не змарнував Філіпов, котрий не раз виручав рідну команду в інших матчах…

Отож ця гра завершилася невиразною нульовою нічиєю. Звісно, «Карпати» задоволені й таким результатом! А ось «Десна» вкотре на власному полі втратила дорогоцінні очки. Авжеж, нічия – це все-таки не поразка, проте вболівальники на трибунах були явно засмученими.

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)