|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:30 | 03.29.2024

У Бобровиці щодо вакансій ярмаркували по "Скайпу"

Сьогодні разом із службою зайнятості ярмаркували безробітні у Бобровиці. Для них спільно з з ТОВ «ВІДЖИ ФАРМІНГ» організували ярмарок вакансій з використанням скап-зв’язку.

Як повідомив обласний центр зайнятості, в онлайн-режимі представники роботодавця розповіли шукачам роботи про своє підприємство, яке є частиною групи компаній «ВЕРЕС» - виробника та лідера плодоовочевої консервації в Україні, а також запросили на роботу грибоводів для зрізки та сортування грибів.

Screenshot 3

Учасники заходу отримали детальну інформацію про умови та оплату праці, вимоги до працівників, зокрема, компанія гарантує легальне працевлаштування, передбачені законодавством соціальні гарантії та спецодяг. Заробітна плата у період навчання становить 5 тис. грн, а ставши кваліфікованим працівником можна заробляти в місяць до 11 тис. грн і більше. Робочі місця пропонують у Каневі та Черкасах, тож іногороднім обіцяють безкоштовне проживання в гуртожитку та корпоративний транспорт. Тих, кого зацікавила така пропозиція, роботодавець запросив на співбесіду з метою подальшого працевлаштування.

Схожі матеріали (за тегом)