|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:10 | 03.28.2024

Відстань - не завада для знайомства з роботодавцем

Переконатися в цьому днями мали змогу безробітні Чернігова та Варвинського району на ярмарках вакансій, що пройшли в центрах зайнятості з використанням скайп-зв’язку.

Цей метод спілкування стає дедалі популярнішим, адже є зручним для всіх зацікавлених сторін, - зауважують у службі зайнятості. Роботодавець таким чином економить час на пошук потрібних кадрів, а шукачі роботи – кошти, які б довелося витратити на дорогу. Побачити наживо один одного, презентувати себе та отримати відповіді на запитання мають змогу роботодавці та шукачі роботи, які живуть навіть у різних регіонах України.

ababbba

Цього разу безробітні спілкувалися з представником ТОВ «ВІДЖИ ФАРМІНГ». Це підприємство - частина групи компаній «ВЕРЕС» - виробника та лідера плодоовочевої консервації в Україні, що працює вже протягом 22 років у містах Каневі та Черкасах. На даний час компанія активно розвивається та запрошує на роботу грибоводів для зрізки та сортування грибів. Оскільки роботодавець має можливість забезпечити працівників безкоштовним проживанням, то пошук кадрів не обмежується територіально, і на роботу запрошуються люди з усіх куточків України, зокрема й Чернігівщини.

В онлайн-режимі представники роботодавця ознайомили безробітних з умовами роботи та оплатою праці, гарантували легальне працевлаштування, передбачені законодавством соціальні гарантії та спецодяг. Крім цього, іногороднім обіцяли безкоштовне проживання у гуртожитку та корпоративний транспорт з роботи/на роботу. Працювати можна нормованим чи вахтовим способом, а також є можливість підібрати індивідуальний графік. Кажуть, що заробітна плата у період навчання становить 5 тис. грн, а за умови перевиконання норм виробітку на підприємстві можна заробляти в місяць до 11 тис. грн і більше.

Валентина Федусь

Схожі матеріали (за тегом)