|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 14:34 | 03.29.2024

Премії — собі, своїй дружині, сину та племіннику

До відповідальності притягнуто директора одного з навчальних закладів м. Прилуки, який в умовах конфлікту інтересів визначав премії своїй рідні

Прокуратурою в суді доведено винуватість директора одного з навчальних закладів м. Прилуки у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП (конфлікт інтересів). Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як з’ясувалося, керівник навчального закладу не вжив заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів та не повідомив Міністерство освіти і науки України, Національне агентство з питань запобігання корупції про наявність у нього конфлікту інтересів під час визначення розміру премії собі, своїй дружині,  сину та племіннику, а також підписання наказів, на підставі яких їм була нарахована та в подальшому виплачена премія на загальну суму 9160 грн.

Постановою суду правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 3400 грн. 

Робота на вказаному напрямі триває.

Схожі матеріали (за тегом)