|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:38 | 03.28.2024

Суд визнав законними дії ЦВК у 210-му виборчому окрузі

9 серпня, колегія суддів Верховного Суду України відмовила громадянину Сергію Коровченку в задоволенні позову, визнавши дії ЦВК законними.

Про це стало відомо під час прямого ефіру з залу суду, повідомив УНІАН. Кандидат по 210 округу (Чернігівська область) звертався до суду з позовом про визнання неправомірною бездіяльність членів ЦВК в питанні встановлення результатів виборів на окрузі. Крім того, кандидат мав намір в судовому порядку змусити ЦВК встановити результати виборів. Колегія суддів Верховного Суду України відмовила громадянину Коровченко Сергію в задоволенні позову, визнавши дії ЦВК законними.

Тривають судові суперечки стосовно масових порушень та фальсифікацій на користь Сергія Коровченка, саме тому ЦВК і не може оголосити переможця виборів. Один із лідерів виборів по 210 округу кандидат у нардепи Борис Приходько вважає, що Сергій Коровченко даним позовом намагався вплинути на ЦВК і якомога швидше зафіксувати сфальсифікований результат. Приходьку ж закидають спроби затягнути оголошення остаточних результатів виборів із намаганнями в будь-який спосіб вирвати перемогу у конкурента, змінивши підсумки голосування на свою користь.

Як відомо, нині тривають судові баталії стосовно масових порушень та фальсифікацій на користь Сергія Коровченка, саме тому ЦВК і не може оголосити переможця виборів. Один із лідерів виборів по 210 округу кандидат у нардепи Борис Приходько вважає, що Сергій Коровченко даним позовом намагався вплинути на ЦВК і якомога швидше зафіксувати сфальсифікований результат.

Джерело: https://cheline.com.ua/news/politics/korovchenko-prograv-u-verhovnomu-sudi-tsvk-diyala-v-ramkah-zakonu-182858
© Чeline | cheline.com.ua/

У п’ятницю під Чернігівським окружним адміністративним судом в обласному центрі відбувся мітинг "За чесні вибори" - відеосюжет.

ДО ТЕМИ: В окрузі 210 у Чернігівській області досі не визначили переможця

Схожі матеріали (за тегом)