|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 15:58 | 04.16.2024

В Чернігові поліція оперативно затримала підозрюваного у вбивстві

Поліцейським Чернігівщини знадобилось усього декілька годин, щоб встановити особу зловмисника.

Вчора до поліції надійшло повідомлення, що в межах міста в річці Десна громадяни виявили труп невідомого чоловіка. На місце одразу прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Численні садна на голові покійного однозначно вказували на кримінальну причину його смерті.

polis

Поліцейські розпочали кропітку роботу із з’ясування всіх обставин злочину. На допомогу вже присутнім на місці події правоохоронцям прибули досвідчені оперативники карного розшуку та дільничні офіцери поліції.

Після проведення низки оперативних та розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 45-річний мешканець Чернігова. Підозрюваний в усьому зізнався. Він розповів поліцейським, що вбивство сталося у результаті п’яної сварки між ним та наочно знайомим чоловіком.

Підозрюваного поміщено до ізолятора тимчасового тримання згідно ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до  п'ятнадцяти років.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Схожі матеріали (за тегом)